Image Alt

Over mij

Mijn naam is Angela Leutscher-Strijker en ik ben de trotse eigenaresse van Trimsalon de Polderpootjes sinds 2022 op 32-jarige leeftijd.

Het begon eigenlijk al op jonge leeftijd, ik wilde iets met dieren gaan doen als beroep. Goed bedoeld werd er om mij heen gezegd dat daar weinig werk in was en weinig verdiensten. Jong en braaf de adviezen opvolgend besloot ik een opleiding te doen in de administratie, waarna ik erachter kwam dat het toch echt niks voor mij was.

Na mijn opleiding werd ik al vrij snel moeder van 2 prachtige kinderen, de oudste werd geboren in 2012 en de jongste in 2014. In die periode kregen we Banjo als pup, een geweldige zachtaardige en trouwe Golden Retriever.

En toen kwam het trimmen in beeld. Ik vond het veel te leuk om mijn eigen hond er mooi en verzorgd uit te laten zien, dat ik me steeds meer in het trimmen ben gaan verdiepen.

Toen ik bijna de sprong in het diepe wilde maken, lag ik in scheiding… hallo huurhuisje, dag droom. Een aantal jaar hebben ik en de kinderen een prima leven gehad met Banjo samen. Een speelvriendje voor Banjo leek mij altijd al leuk en toen kwam pupje Bamm Bamm erbij, een vrolijke clown van een Franse Bulldog.

Begin 2020 leerde ik mijn man Wesley Strijker kennen en samen hebben we dromen laten uitkomen. We verhuisden naar de rustige polders van Sint Philipsland met een grote tuin voor de hondjes en de mogelijkheid voor een trimsalon aan huis. 

Nog een grote droom die uitkwam was het verwelkomen van een Chow Chow pup in ons gezin, Beer.

Helaas zijn er ook mindere kanten aan het leven, Banjo mocht maar 8,5 jaar worden en we hebben hem moeten laten gaan in december 2021.

Ik was begonnen aan de opleiding voor honden trimmen in juli 2020 bij Trimschool Nederland. Ik slaagde voor de theorie in juli 2021 en voor de praktijkexamens in maart 2022 na heel wat stagedagen te hebben gelopen. En toen… gediplomeerd trimster!

Klik hieronder voor een filmpje van de bouw van de trimsalon

Klik hier voor video

Ik vind het belangrijk om bij te leren en hou het dus niet alleen bij het trimmersdiploma.  Er staan diverse rasspecifieke workshops op de planning en hieronder ziet u welke er al gevolgd zijn.