a

Veel gestelde vragen

Wat moet ik doen als ik mijn afspraak niet na kan komen?
Meldt dit, indien mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren, zodat ik het vrijgekomen plekje nog kan opvullen. Zo voorkomt u dat er onnodig kosten in rekening worden gebracht.
Kan ik ook pinnen?
Nee helaas kunt u bij mij niet pinnen, ik kan u wel een betaalverzoekje sturen of u kunt contant betalen.
Ik ben te laat. Kan ik mijn hond nog steeds brengen?
Er is tijd gereserveerd voor uw huisdier en ik werk soms met een strak schema. Indien u minder dan een kwartier te laat bent, kunt u uw dier nog brengen. Bent u meer dan een kwartier te laat, dan vraag ik u om een nieuwe afspraak te maken. Ik heb er begrip voor dat er onverwachte dingen kunnen voorvallen, maar bij veelvuldige herhaling ben ik genoodzaakt het totaalbedrag in rekening te brengen.
Moet ik mijn hond van te voren uitlaten?
Laat de hond even uit voordat je hem/haar naar de trimsalon brengt, zodat hij/zij ontspannen op tafel kan staan en ongelukjes voorkomen kunnen worden. Bij ons aan de dijk kunt u uw hond uitlaten. Het is voor de buren natuurlijk niet prettig als dit in hun tuin gebeurd!
Mag mijn hond van te voren eten?
Ik raad aan om de hond niet vlak van te voren eten te geven, sommige honden worden wat nerveus en braken het voer weer uit.
Mag ik in de salon blijven tijdens de behandeling?
Nee, dit raad ik af, aangezien uw hond vaak gefocust is op u, waardoor een trimbehandeling moeizamer wordt en langer gaat duren. Mocht het toch nodig zijn om bepaalde redenen dan is dat altijd bespreekbaar.
Ik heb vandaag een afspraak voor mijn hond en hij/zij heeft vlooien, wat nu?
Meld dit even aan mij, de afspraak kan gewoon doorgaan. Uw hond wordt dan behandeld met een vlooienshampoo, ook zal er extra gereinigd moeten worden in de salon, hier wordt een toeslag van 10 euro voor berekend.
Over . . . weken heb ik een afspraak staan maar mijn hond ziet niks meer / zijn nagels zijn erg lang, moet ik nu wachten?
Vaste klanten mogen tussen de afspraken door langskomen om oogjes vrij te knippen of de nagels te knippen. Neem daarvoor wel even contact met mij op.
Kan mijn hond worden behandeld als ze loops is?
Ja dat kan. Meldt u het van tevoren wel altijd even, zodat ik er dan rekening mee kan houden i.v.m. andere honden.
Wanneer moet ik voor het eerst met mijn hond naar de trimsalon?
Zo jong mogelijk, want…jong geleerd is oud gedaan !! De puppy behandeling bestaat bij mij uit het wennen aan de trimsalon. Uw hondje kan even loslopen en spelen in de trimsalon. Ik zal hem of haar even met u op de trimtafel zetten en het hondje laten wennen aan bijvoorbeeld het geluid van een föhn, tondeuse, een knippende schaar enz enz. Dit alles wordt spelenderwijs gedaan met u erbij. U krijgt dan samen met het hondje een idee wat er zoal gebeurt bij een trimbeurt. Hoe eerder dit gebeurt, hoe beter het is. Deze puppy behandeling is overigens geheel gratis tot 15 weken.
Ik ben eigenlijk niet tevreden over de laatste trimbeurt, wat nu?
Laat het me gerust weten, dan bespreken we samen door wat er de volgende keer anders kan.

Staat uw vraag er niet tussen ?

Indien u een vraag heeft die niet op deze pagina staat kunt u het contact formulier op deze website gebruiken. U kunt ook binnen openingstijden contact opnemen door te bellen of te appen.

c