Image Alt

De Salon

In de salon heb ik geprobeerd rust en natuur uit te stralen. Ik heb gebruik gemaakt van  natuurlijke kleuren en handige opbergmogelijkheden zodat het een fijne werkomgeving is. 

Er staat een hydraulische trimtafel in bone vorm voor de ergonomie en een staande föhn om de hondjes te drogen. Aan de muur hangen er lijnen om de eventuele wachtende honden voor de veiligheid aan vast te zetten. 

In de wasruimte heb ik gekozen voor een vast bad wat praktisch is met schoonmaken en waardoor ik er makkelijk omheen kan lopen. Het bad staat in een aparte was en blaas ruimte, zodat de knipruimte droog en netjes blijft. Er wordt gewerkt met een badpomp voor de grote honden en er staat een waterblazer om de honden te drogen en te ontwollen.

Ook in deze ruimte hangen er lijnen aan de muur om evt honden apart te kunnen zetten.

Wilt u tijdens het wachten op de trimbehandeling in de buurt blijven? 

We hebben hier een prachtige wandel omgeving, in de zomer kunt u zelfs een duik in het water nemen op nog geen km afstand. Heerlijk toch?

Op 5 minuten rijden zit het natuurgebied Slikken van de Heen wat zeker ook een bezoekje waard is.

En als u uzelf ook wilt verwennen, kapsalon `t kniphofje —> https://hetkniphofje.nl/  zit om de hoek en verzorgd niet alleen uw haar maar nu ook heerlijke spa behandelingen en make up! 

s

Er kan voor de deur geparkeerd worden of bij de ingang van het terrein. 

U kunt uw auto ook voor de oprit even wegzetten, maar zorg dan wel dat de buren er nog langs kunnen.

Voorkant salon klein